Nieuwsoverzicht

 • Heusdens Initiatieven Festival

  11 oktober 2018

  Het Heusdens Initiatievenfestival is de ontmoetingsplaats voor inwoners, verenigingen en stichtingen met het idee om Heusden nog meer leefbaar te maken! Op dit festival, dat op 1 november a.s. plaats vindt in De Voorste Venne, ontmoet je interessante partners die je met je initiatief of plan verder kunnen helpen, maak je kennis met andere inwoners of vrijwilligers met leuke initiatieven en inspireren interessante sprekers je om jouw initiatief te verwezenlijken. 

 • ZorgSaam Heusden start WeHelpen-Ontmoetingsplek

  1 oktober 2018

  ZorgSaam Heusden start dinsdag 2 oktober met een WeHelpen-Ontmoetingsplek in de bibliotheek in Drunen. Voor iedereen met een kleine hulpvraag en die graag af en toe iemand anders de helpende hand wil toesteken.

 • Met Elkaar nu ook in Haarsteeg en Oudheusden

  13 april 2018

  Mensen die op zoek zijn naar een praatje of een ontmoeting of gewoon met anderen een bakkie koffie wiIlen drinken, kunnen in onze gemeente terecht op 4 ‘Met Elkaar’-locaties. Naast Met Elkaar in Die Heygrave en Met Elkaar in de Stulp kunnen mensen sinds kort ook binnenlopen in de Huiskamer in Oudheusden en De Haarstek in Haarsteeg.