Heusdens Initiatieven Festival

Datum:

Het Heusdens Initiatievenfestival is de ontmoetingsplaats voor inwoners, verenigingen en stichtingen met het idee om Heusden nog meer leefbaar te maken! Tijdens dit festival ontmoet je interessante partners die je met je initiatief of plan verder kunnen helpen, maak je kennis met andere inwoners of vrijwilligers met leuke initiatieven en inspireren interessante sprekers je om jouw initiatief te verwezenlijken. Daarnaast kun je deze avond jouw initiatief pitchen zodat je nieuwe partners vindt waarmee je samen verder komt. Kortom; een soort marktplaats voor initiatieven en ondersteuning hiervan. 

Het Heusdens Initiatievenfestival vindt plaats op donderdag 1 november 2018 van 19.30 tot 21.30 uur in de Voorste Venne in Drunen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig! Het festival wordt georganiseerd door ContourdeTwern en Bijeen Heusden in samenwerking met de gemeente Heusden.

Programma

In de evenementenhal van de Voorste Venne zijn 4 themagebieden herkenbaar namelijk; middelen, mensen, mogelijkheden en materialen. Verder is er een terras / netwerk-veld. In het middelpunt staat een klein podium waar tijdens het festival vragen, aanbod en initiatieven worden samengebracht. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je vraag / aanbod op een groot prikbord te hangen. 

19.00 uur: Inloop evenementenhal Voorste Venne
19.30 uur: Start Heusdens Initiatievenfestival met wethouder Peter van Steen
19.40 uur: Themagebieden zijn open 
19.45 uur: Workshop 'Pitchen'
21.15 uur: Plenaire afsluiting festival en daarna mogelijkheid tot borrel