Met Elkaar nu ook in Haarsteeg en Oudheusden

Mensen die op zoek zijn naar een praatje of een ontmoeting of gewoon met anderen een bakkie koffie wiIlen drinken, kunnen in onze gemeente terecht op 4 ‘Met Elkaar’-locaties.  Naast Met Elkaar in Die Heygrave en Met Elkaar in de Stulp kunnen mensen sinds kort ook binnenlopen in de Huiskamer in Oudheusden en De Haarstek in Haarsteeg. 

Meedoen en er bij horen, zijn kernwaarden in alle Met Elkaar-locaties. Dat kan door mee te doen aan leuke activiteiten, door ‘gewoon’ onder de mensen te zijn, door het voortouw te nemen bij activiteiten of door aan te sluiten als vrijwilliger. Of anders gezegd; bij ‘Met Elkaar’ schenken we koffie, thee en aandacht.

Ontmoeten

Door aan te sluiten bij Met Elkaar ontmoet je nieuwe mensen. Het gevoel er even uit te zijn, samen iets leuks te ondernemen en iets te betekenen voor een ander. Het zijn zaken waar ieder mens bij gebaat is, maar die niet altijd vanzelf gaan. Bij Met Elkaar zorgen we voor de verbinding; gewoon door samen een bakkie koffie te drinken. En vanuit dat contact ontstaan leuke initiatieven, waardoor nog meer mensen iets van hun gading vinden bij Met Elkaar.

> Meer informatie over Met Elkaar