Met Elkaar nu ook in Haarsteeg en Oudheusden

Datum:

In één week tijd gaat op 2 plaatsen een ‘Met Elkaar’-locatie open; in zowel de Huiskamer aan de Kasteellaan in Oudheusden als in De Haarstek in Haarsteeg kan iedereen terecht voor een bakkie koffie, een praatje of een ontmoeting.

Na Met Elkaar in Die Heygrave en Met Elkaar in de Stulp kunnen mensen op nog twee plaatsen in de gemeente anderen ontmoeten en samen leuke dingen ondernemen. Meedoen en er bij horen, zijn kernwaarden in alle Met Elkaar-locaties. Dat kan door mee te doen aan leuke activiteiten, door ‘gewoon’ onder de mensen te zijn, door het voortouw te nemen bij activiteiten of door aan te sluiten als vrijwilliger. Of anders gezegd; bij ‘Met Elkaar’ schenken we koffie, thee en aandacht.

Ontmoeten

Door aan te sluiten bij Met Elkaar ontmoet je nieuwe mensen. Het gevoel er even uit te zijn, samen iets leuks te ondernemen en iets te betekenen voor een ander. Het zijn zaken waar ieder mens bij gebaat is, maar die niet altijd vanzelf gaan. Bij Met Elkaar zorgen we voor de verbinding; gewoon door samen een bakkie koffie te drinken. En vanuit dat contact ontstaan leuke initiatieven, waardoor nog meer mensen iets van hun gading vinden bij Met Elkaar.

In Haarsteeg kan iedereen die wil vanaf 17 april terecht in De Haarstek, op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Hier is ook de mogelijkheid om tussen de middag mee te eten, tegen een kleine vergoeding.

In Oudheusden start Met Elkaar op 18 april in de Huiskamer aan de Kasteellaan. Op woensdagmiddag tussen 13.30 uur en 16.00 uur is iedereen die het leuk vindt onder de mensen te zijn en samen activiteiten te ondernemen van harte welkom.

> Meer informatie over Met Elkaar